Party Time

CARPE NOCTEM - FEEST SUPERLATIVE STYLE


Tijdens de Baltic Sea Circle komen de teams onderweg twee keer samen voor een groot feest: de Arctic Circle Party en de Baltic States Party. Daarnaast zijn ook start en finish, vinden wij, ruimschoots reden genoeg voor een feestje.

Dat begint al aan de vooravond van de rally, met een ontspannen Pre-Adventure-Get-Together. Een perfecte gelegenheid om vast wat medestrijders te ontmoeten en de voorpret bereikt hier dan ook veelal een hoogtepunt.  

De ochtend erna start de rally - tijdens het Starting Line Event. Het gehele deelnemersveld komt samen voor - onder meer - de uitreiking van de roadbooks, het openingswoord van SAC en een indrukwekkende line-up, van waaruit de auto’s een-voor-een worden weggevlagd.

Onderweg dus 2 waanzinnige feesten - beide op adembenemende locaties en altijd prima geregeld. De sfeer is uitbundig, de thema’s lokaal. Met muziek uit de regio, traditionele spelen, het betere bier en plaatselijke lekkernijen.

Tijdens de Baltic Sea Circle vieren we de Arctic Circle Party en de Baltic States Party. Viking games, hot tubs, kampvuren en BBQ: een greep uit de ingrediënten voor een avond om te onthouden.

Op de laatste dag van de rally vindt traditioneel het Finish Line Evenement plaats. Een slotevenement ter afscheid, maar vooral ook een uitgelaten weerzien met inmiddels bevriende mede-avonturiers. Tijdens het Finish Line Evenement vindt ook de prijsuitreiking van de Roadbook Competitie plaats.

INS & OUTS

  • Haal minimaal €750,- op voor een goed doel naar keuze
  • Geen inspiratie? Zamel in voor een van onze partners
  • Selecteer, zamel in en doneer online via Pay It Forward
  • Onze partners: o.m. Sea Shepherd, Right to Play en Movember